آدرس ایمیل موقت شما

در مورد هرزنامه ، نامه های تبلیغاتی ، هک و حملات ربات ها فراموش کنید. صندوق پستی واقعی خود را تمیز و ایمن نگه دارید. Crazymailing یک آدرس ایمیل موقت ، ایمن ، ناشناس ، رایگان ، یکبار مصرف و یکبار مصرف ارائه می دهد.

صندوق ورودی
فرستنده
موضوع
چشم انداز

صندوق ورودی شما خالی است

منتظر ایمیل های ورودی

ویژگی هایعالی

ایمیل موقت یکبار مصرف از آدرس ایمیل واقعی شما از هرزنامه ، ایمیل های تبلیغاتی ، بدافزار محافظت می کند.

آدرس ایمیل یکبار مصرف موقت

ایمیل یکبار مصرف یک سرویس ایمیل رایگان است که به شما امکان می دهد ایمیل را در یک آدرس موقت دریافت کنید که پس از مدت زمان معینی از بین می رود. همچنین با نام هایی مانند tempmail، 10minutemail، 10minmail، ایمیل یکبار مصرف، نامه جعلی، تولید کننده ایمیل جعلی، رایت نامه، نامه چریکی، یا نامه ناخواسته نیز شناخته می شود. بسیاری از انجمن‌ها، صاحبان Wi-Fi، وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها از بازدیدکنندگان می‌خواهند قبل از مشاهده محتوا، نظر گذاشتن یا دانلود هر چیزی ثبت نام کنند. Crazymailing پیشرفته ترین سرویس ایمیل یکبار مصرف است که به شما کمک می کند از هرزنامه جلوگیری کنید و ایمن بمانید.

Crazymailing.com چیست؟

Crazymailing.com از 10minutemail الهام گرفته شده است. آدرس های ایمیل یکبار مصرف فوری را در اختیار شما قرار می دهد.

چگونه می توانم از آن استفاده کنم؟

هر زمان که به یک آدرس ایمیل یکبار مصرف نیاز داشتید، کافی است از یکی از فرم‌های [email protected] استفاده کنید، که در آن «xyz» می‌تواند هر کلمه دلخواه شما باشد. سپس برای بررسی ایمیلی که دریافت کرده اید به این سایت برگردید و شناسه را در فرم صفحه اصلی وارد کنید. فقط متن پیام ذخیره می شود. یعنی قالب بندی html و پیوست ها کنار گذاشته می شوند. ایمیل ها به مدت 1 ساعت ذخیره می شوند.

آیا می توانم از مشاهده ایمیل دیگران جلوگیری کنم؟

نه اگر آنها شناسه ایمیلی که شما استفاده کرده اید را بدانند. با این حال، می‌توانید نام‌های کاربری خصوصی را ثبت کنید، که سپس می‌توان از آنها برای ایجاد ایمیل‌های یکبار مصرف استفاده کرد. هر ایمیلی که به این آدرس‌ها ارسال می‌شود، در صورتی که معیارهای تعیین شده در شناسه ایمیلی که ایجاد کرده‌اید را داشته باشد، برای شما ارسال می‌شود.

آیا می توانم ایمیل ها را بعد از خواندن آنها حذف کنم؟

آره. علاوه بر این، آنها پس از انقضا به طور خودکار حذف خواهند شد.